Cowboys käväisi Kotka Eaglesin vieraana viikonloppuna

10.11.2019

Eagles ja Cowboys piti yhteisleirin lauantaina 9.11. Haminan palloiluhallissa. Leiri sisälsi yhteensä kolme tuntia treeniä, joissa käytiin eri tekniikoita ja harjoitteita läpi pelipaikkakohtaisesti. Paikalle oli saatu n. 60 henkilöä, joista Kuusaalaisia oli liki kaksikymmentä.


- Leiri oli erittäin antoisa varsinkin meidän pelaajille, sillä ehdottomasti parasta treeniä on päästä harjoittelemaan itseään kovempia pelaajia vastaan. Tällä kertaa moni länkkäri pääsi ottamaan mm. yks-ykkösiä(1vs1) hallitsevia I-divisioonan mestareita vastaan. Varmasti jatkossakin tullaan järjestämään vastaavanlaista yhteistoimintaa Kotkan ja mahdollisesti muidenkin seurojen kanssa, Cowboysin hyökkäyksenlinjan valmentaja Ville Lassila sanoo.

Eaglesin päävalmentajan Niclas "Nesi" Carpelanin mietteet leiristä:

- Leiri oli mielestäni todella onnistunut ja hyödyllinen kaikille osallistuneille. Vedettiin kaksi tosi tehokasta 90 minuutin treeniä ja toistoja tuli kaikille paljon. Pääpaino leirillä oli yksilötaitojen kehittäminen, mutta lopussa vedettiin myös kokonaisuuksia yhteen mm. treenaamalla 7vs7 ja OL vs. DL. Yhteisleiri Cowboysin kanssa oli erinomainen kokemus ja varmasti hyodytti molempia seuroja paljon. Cowboysissa on tehty alusta hyvää työtä ja odotan innolla, että päästään tekemään treenirintamalla yhteistyötä jatkossakin.

Leirivalmentajat

Niclas Carpelan & Mikko Lautamatti

QB/WR

Janne Siltala & Ville Lassila

OL

Mika Luoma & Ilya Kravtsov

LB

Ilpo Temonen & Tatu Niemi

DB

Kaleb Wezdenko & Pekka Kilpala

DL

Nesi ja Mikko pitämässä alkupuheita.