Ilpo Temonen Cowboysin päävalmentajaksi kaudelle 2022

31.10.2021

Aiemmin länkkäreiden puolustuksesta vastannut Ilpo ”Koutsi” Temonen hyppää Cowboysin päävalmentajan bootseihin kaudelle 2022. Jo lähes kolmekymmentä vuotta lajin parissa ollut Temonen on toiminut aikasemmin päävalmentajana Kouvola Indiansissa(1-div) vuosina 2009-2012. Kokonaisuuden lisäksi Ilpon vastuualueena tulee edelleen olemaan puolustus. Pelinrakentajan tontilla operoiva Mikko Lautamatti kantaa jatkossakin vastuun hyökkäyksen osalta.

Kuva: Laura Helminen

- Mahtavaa saada taas pienen tauon jälkeen lajitreenit koko joukkueella käyntiin. Talvella keskitytään niin pelaajien perustaitojen ja tekniikoiden harjoitteluun, kuin myös myöhemmässä vaiheessa pelikirjojen sisäänajoon. Hommia on joukkueena offseasonilla paiskittava, jotta saadaan viime kaudella sarjaan osallistuneiden joukkueiden etumatkaa kurottua kiinni. Duuni alkaa virallisesti nyt, Temonen kuittaa.

Spagettimalja ja valmistautuminen tulevaan

Cowboysin luopuessa sarjasta kaudella 2021 vallitsevan tilanteen vuoksi, osa pelaajista kävi lainassa Kotka Eaglesissa. Kauden päätteeksi ykkösdivisioonan Spagettimaljaa oli nostamassa Cowboysin pelaajista Mikko Lautamatti, Tatu Niemi ja Ville Nieminen sekä valmennuksen puolelta Ilpo Temonen, Mika Luoma ja Jukka Lautamatti.


Lokakuun alusta pyörähti viimeinkin käyntiin länkkärien valmistautuminen tulevaan kauteen. Ensi viikosta lähtien treenit ovat kaksi kertaa viikossa, maanantaisin juoksu- ja torstaisin lajitreenit. Harjoitukset ovat jatkuvasti avoimet uusille harrastajille.

Spagettimalja 2021, J Lautamatti, Niemi, M Lautamatti, Temonen, Luoma ja Nieminen

- Ollaan saatu viimeinkin käynnisteltyä koneita tämän välivuoden jälkeen ja on ollut kyllä todella positiivinen yllätys huomata miten hyvällä hengellä ja motivoituneena porukkaa on edelleen mukana. Kesän treeneissä ei osallistujamäärillä juhlittu, mutta siitäkin huolimatta saatiin muutamia uusia pelaajia remmiin mukaan. Tämän hetken rosteri näyttää oikein hyvältä ja varmasti tullaan vielä uusia nimiä saamaan sinne tässä talven aikana, seuran puheenjohtaja Ville Lassila sanoo.

Harjoitusvuorot

Maanantai klo 20:00 - 21:00 @Kuusankosken Kalliosuoja

Torstaisin klo 19:30 - 21:00 @Sami Hyypiä areena


Lisätietoja lajin aloittamisesta

miehet@cowboys.fi

0408463202