Jani Heinisalo vahvistamaan Cowboysin hyökkäystä

23.12.2021

Kotka Eaglesissa jo useamman kauden ajan pelannut Jani Heinisalo siirtyy vahvistamaan Cowboysin laitahyökkääjä-osastoa. Tämä jo vuodesta 2003 lajin parissa viihtynyt pitkätukkainen ja varmakätinen lahtelainen tuo mukavan piristyksen stetsonipäiden heittohyökkäykseen.


Miksi Cowboys?

- Pelihaluja vielä löytyy ja mikäs sen hienompaa kuin palata kotikaupunkiin. Kasassa on loistava nippu tyyppejä niin kentän puolella kuin taustallakin. On ollut hieno nähdä treeneissä, kuinka tosissaan kaikki treenaa ja kehitystä tapahtuu. Siirto Eaglesista ei ollut helppo päätös, siellä on kuitenkin älyttömän huikea porukka ja joukkue. Mutta aikansa kutakin ja nyt oli oikea aika liittyä Cowboysiin.


Odotukset?

- Odotukset kesälle on tietenkin voittaa mestaruus. Päästä pitkästä aikaa pelaamaan Kuusaalle ja kuuntelemaan mahdollisimman paljon Panteraa kun Cowboys tekee maaleja.

Nimi: 

Jani Heinisalo

Ikä:

36

Asuinpaikka: 

Kouvola

Seurahistoria

Lahti Jets (II-div, I-div)

Kouvola Indians(I-div, VL)

Porvoo Butchers (VL)

Hämeenlinna Huskies (I-div)

Kotka Eagles (II-div, I-div)

Saavutukset: 

II-div mestaruus 2005 (Jets)

I-div mestaruus 2016 (Huskies)

II-div mestaruus 2017 (Eagles)

I-div mestaruus 2019 (Eagles)

I-div mestaruus 2021 (Eagles)

- Mahtavaa, että Jani päätti tulla meille kaudeksi 2022. Jani tuo meille roimasti kokemusta hyökkäykseen ja valmennustukea WR osastolle. Itse olen herran kanssa pelannut kimpassa useamman vuoden, joten kohtuu hyvä yhteisymmärrys löytyy. Jani tulee varmasti näyttelemään isoa roolia heittohyökkäyksessä ensi kesänä. Kova pelimies kaiken kaikkiaan ja treenimotivaatiosta huomaa, että mies ei todellakaan ole tullut kakkosdivariin jäähdyttelemään, hyökkäyksen pelinrakentaja Mikko Lautamatti sanoo.