Kova kolmikko 2 vuoden jatkosopimuksiin

12.1.2020

Cowboys on solminut kahden vuoden mittaiset jatkosopimukset edellisenä kesänä loistaneen kolmikon Leevi Åhlströmin, Jere Virtasen ja Elias Vanhalakan kanssa. 

Miestensarjassa viime kaudella debytoineet nuoret lunastivat hienosti paikkansa sarjassa ja tämän puolesta puhuvat myös Leevin hyökkäyksen MVP-palkinto(8 TD) sekä Jeren saama puolustuksen MVP-palkinto. Vanhalakan kausi päättyi epäonnisesti jo toisessa turnauksessa yläraajavammaan, mutta sitä ennen annetut näytöt todistivat miehen vaarallisuuden.

Kolmikko on ollut vuodesta 2017 asti Kouvolan Urheiluakatemiassa ja lisäksi Åhlström sekä Vanhalakka ovat olleet junioireiden maajoukkueleireillä.

Päävalmentaja mielissään sopimuksista

- Upea juttu, että jätkät halusi sitoutua Cowboysiin tekemällä 2 vuoden mittaiset sopimukset. Kaikki näistä kolmesta nuoresta stetsonipäästä osoitti viime kesänä olevansa kovia pelimiehiä. Jokainen lunasti paikkansa kovilla suorituksilla aloittavasta kokoonpanoista.

Åhlström teki kovaa jälkeä laitahyökkääjänä ja on kovalla treenimotivaatiolla varutettu pelaaja. Leevillä on kova halu kehittyä ja saada tulosta aikaan kentällä.

Virtanen on vahva juoksupuolustaja, joka hyvällä liikkuvuudella teki valtavan määrän taklauksia viime kaudella. Jere on monipuolinen pelaaja, mutta tulevana kaudella häntä käytetään linebackerin paikalla. Siinä mies on parhaimmillaan.

Vanhalakka on hyökkäyksen monitoimimies. Elias pelasi menneenä kesänä keskus- ja laitahyökkääjänä. Kausi päättyi ikävästi yläraajavammaan ja puolet kaudesta jäi pelaamatta. Tulevana kautena Elias tullaan näkemään varmasti eniten sisempänä laitahyökkääjänä, päävalmentaja Mikko Lautamatti kuittaa.

Vas. Leevi Åhlström, Jere Virtanen, Elias Vanhalakka ja Mikko Lautamatti