Pasi "Passe" Mannonen Cowboysiin

19.4.2020

Haastavien aikojen keskellä länkkäri-leiristä iloisiakin uutisia, nimittäin jefukonkari Pasi ”Passe” Mannonen on kirjoittanut sopimuksen Cowboysin kanssa. Passe on pitkän linjan jenkkifutari, jolla on vierähtänyt lajin parissa jo huikeat kolmekymmentä vuotta ja edelleenkin paukut riittävät pelaamiseen. Mannonen tuo joukkueeseen roiman määrän kokemusta ja on myös erittäin kova pukukoppipelaaja.

Miksi Cowboys?

- Tuntuu, että tankissa on bensaa jäljellä, niin miksipä ei. Onhan tätä vaikea lopettaa, kun tätä on tehnyt vuodest -90 ja mitäpä sitä muutakaan kesällä tekisi. Kiva palata kotiin pelaamaan muutaman vuoden reissupelaamisen jälkeen ja seuraan millä on potentiaalia kehittyä. Treeneissä käyneenä oli ilo todeta hommassa tekemisen meininki. Valintaan vaikutti myös tuttu valmentajakaarti ja tutut naamat seuran taustalla sekä pelaajina. Kotka oli hieno paikka pelata  ja jengi oli mahtavaa, mutta vuorotyöt vaatii osansa ja kotikin on täällä. Treeneihin pääsee paremmin kun ne on kulman takana.

Odotukset?

- Totta kai lähdetään 2-divisoonan voittoa tavoittelemaan. Tavoitteita on asetettava ja tällä porukalla se on mahdollista. Odotan myös, että peleihin löytäisi katsojatkin kannustamaan omankylän porukkaa. Ride Cowboy ride!

- Mahtavaa, että mörklinjan mies tulee vielä meille vääntämään! Itse on tullut Passen kanssa pelattua useita vuosia Kouvolassa ja muutama Kotkassakin. Passe pelaa isolla sydämellä ja on semmoinen dieselveturi, mistä ei veto tunnu loppuvan. Pasi ei enää ole nuorimmasta päästä meidän joukkuetta, mutta kovassa kunnossa mies on edelleen. Passe pystyy jakamaan huiman määrän tietoa meidän nuorille kavereille puolustuksen linjassa ja melko härkä on vielä pelaajanakin meidän linjaan. Huhujen mukaan Passe on itse Joosefin kanssa kehittänyt jenkkifutiksen, mutta siitä tulkaa kyselemään mieheltä lisää kentän laidalta, kun vallitseva tilanne normalisoituu ja päästään viheriöille, joukkueen päävalmentaja Mikko Lautamatti kuittaa.

Nimi: 

Pasi "Passe Mannonen

Ikä:

Riittävästi

Asuinpaikka: 

Mörkölinja

Seurahistoria

Team Eterlon (1-div)

Reberbhan Reds (VL)

Kouvola Indians(2-div, 1.div, VL)

Imatra Flash (1-div)

Lappeenranta Rajaritarit (VL)

Hämeenlinna Huskies (2-div, 1-div)

Kotka Eagles (3-div, 2-div, 1-div)

Riga Lions (BSL)

Saavutukset: 

3-divisioonan mestaruus (Eagles)

3 x 2-divisioonan mestaruus (Indians, Huskies, Eagles)

1-divisioonan mestaruus (Eagles)

Baltic Sea Leaguen mestaruus