Yhteistyökumppani kaudelle 2023: Talotekniikkapalvelu Seppänen Oy

2.6.2023

Kuusankoski Cowboys ja Talotekniikkapalvelu Seppänen Oy jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023.

Talotekniikkapalvelu Seppänen Oy

Tarjomme LVI-suunnittelu- ja konsultointipalveluja isoille ja pienille asiakasryhmille. Me keskitymme yrityksessämme laadukkaaseen ja personoituun palveluun tarjotaksemme juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Toteutamme palvelut tarvittavassa aikataulussa ja laajuudessa. Vakiintunut yhteistyökumppaniverkostomme mahdollistaa hankkeesi kokonaisvaltaisen toteuttamisen kauttamme.


"Ensisijaisena tarkoituksena on auttaa ja palvella asiakasta saavuttamaan yhdessä haluttu ja oikeanlainen lopputulos. Tästä syystä sana palvelu yrityksen nimessä on minulle tärkeä.

Olen koulutukseltani talotekniikan insinööri sekä ilmastointiasentaja. Lisäksi minulla on FISE:n myöntämä energiatodistuksen laatijan pätevyys sekä Motivan myöntämä energiakatselmoijan pätevyys. Kokemusta alalta minulla on vuodesta 2003 lähtien, erilaisten kohteiden suunnittelu- ja asennustehtävistä. Pystyn tarjoamaan laajempaa näkökulmaa entisen kenttätyökokemukseni ansiosta. Minulle on tärkeää pitää tietoni ajantasalla ja kehittää osaamistani monipuolisesti, jotta voin nyt ja tulevaisuudessa tarjota asiakkailleni parasta mahdollista palvelua.”

Mikko Seppänen / Talotekniikkapalvelu Seppänen Oy


Kotisivu: www.talotekniikkasi.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠